събота, 19 март 2011 г.

Прогнози за 20.03.2011

Ксанти-Астерас Триполис-под 2.5 гола


Стрьомсгодсет-Согндал-над 2.5 гола


Вил-Биел-над 2.5 гола


Сервет-Делемонт-1


Успех!!

100% Успеваемост 

Очакваме и вашите прогнози!

2 коментара: